Rólunk

A 4Xtreme Kft. története

A 4Xtreme Kft. jogelődjeivel 1994 óta működik gépjármű gumiabroncs kereskedelmi és szerelés, javítás szolgáltatás területen, 2001 óta jelenlegi telephelyünkön, Biatorbágyon. Műhelyünk biztonságos emelőgépekkel, a legmodernebb szerelő és centrírozógépekkel van felszerelve.
Fő tevékenységünk személy, kisteher és egyéb jármű, új és használt gumiabroncsok értékesítése raktárról, szerelése, javítása 12-24 colig. Valamint acél és alumínium keréktárcsák eladása raktárkészletről illetve igény szerinti beszerzése, szerelése, javítása.
Cégünk a Vredestein márkájú, holland gumiabroncsok kiemelt, területi forgalmazója. Mindemellett bármely egyéb típusú forgalomban levő gumiabroncsot is be tudunk szerezni rövid határidővel, illetve jelentős, folyamatosan bővülő raktárkészlettel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Telephelyünk Biatorbágyon
  • Gumihotel szolgáltatásunkkal lehetőség van gumiabroncsok szakszerű tárolására és ápolására is.
  • Szervizünk flottabázisként is működik. Gépjárműparkkal rendelkező cégeknek jelentős kedvezményeket tudunk nyújtani.
  • A megrendelői elégedettség elérése érdekében szolgáltatásainkat maximálisan, gyorsan és minőségi munkával igyekszünk biztosítani.
  • Autószervizünkben márkafüggetlen autójavítás, futóműállítás, autódiagnosztika, szolgáltatásokkal állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.
Csatlakozzon elégedett ügyfeleinkhez!
Gyors és minőségi munka
Átadás előtt minőségellenőrzést végzünk

Mért minket válasszon?

Márkafüggetlen autó és gumiszerviz lévén, bármilyen típusú gépjármű szervizelését vállaljuk. A gépjárművek javítását képzett, és tapasztalt szakemberek végzik, átadás előtt minőségellenőrzést végzünk.
  • Időpontot nemcsak személyesen, telefonon, hanem online is foglalhat.
  • Vállalkozásunk jól megközelíthető, Biatorbágyon, az 1-es főúthoz közel található!
  • A Megrendelőt hosszútávú partnerünknek tekintjük.
  • Fiatalos, jókedvű, szakmáját szerető csapat vagyunk.
Gumiszerviz Szolgáltatások Autószerviz Szolgáltatások

KÜLDETÉS

Cégünk küldetése, hogy a meghibásodott képkocsit a lehető legrövidebb időn belül megjavítva átadja ügyfelünk részére.

LÁTÁSMÓD

A munka megkezdése előtt megállapítjuk a konkrét műszaki hibát, árajánlatot adunk és az ajánlat visszaigazolását követően kezdjük meg a gépjármű javítását.

CÉLJAINK

Az ügyfelek, minél színvonalasabb kiszolgálása.

ISMERJE MEG MUNKATÁRSAINKAT

Kollégáink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a szakmában. Kollégáink az ügyfelek minél gyorsabb és szakszerűbb kiszolgálását biztosítják.